Isännöintikolmio

Täyden palvelun isännöintitoimisto Kouvolassa

Etusivu » Yritys

IsännöintiKolmio

Kouvolan Isännöintikolmio Oy on perustettu Kouvolassa vuonna 2009 ja keväällä 2020 laajeni yrityskaupan myötä Kotkan ja Haminan seudulle ostamalla vuonna 1968 perustetun Isännöinti Hillo Oy:n. Yksityisenä isännöintitoimistona voimme palvella asiakkaitamme ripeästi ja joustavasti. Meidät tavoittaa helposti puhelimitse, sähköpostilla tai tulemalla paikan päälle. Taloyhtiöidemme käytössä on myös sähköinen Huoneistotieto.fi -palvelu.

Pitkään alalla toimineena meillä on laaja kokemus isännöinnistä ja tahdomme kehittää toimintaamme jatkuvasti, jotta asiakkaillamme olisi käytössä uusimmat tiedot taloyhtiömaailmasta. Koulutamme henkilökuntaamme aktiivisesti tarjotaksemme laadukasta asiakaspalvelua.

Isännöintikolmiosta ja tytäryhtiö Isännöinti Hillosta saatte tutkitusti laadukasta asiakaspalvelusta, josta osoituksena Suomen Yritysvaliot Oy:n myöntämät sertifikaatit vuosina 2020 ja 2021*).

*)Todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat -sertifikaatti myönnetään vain yrityksille, jotka ovat saaneet eniten arvostusta oman toimialansa asiakkailta paikkakunnallaan. Yritykset eivät voi vaikuttaa kysymysten asetteluun tai lopputuloksiin. Siksi sertifikaatti kertoo todistetusti tyytyväisimmistä asiakkaista.

Rekryt

Isännöintikolmiossa on voimakas kasvun aika ja tarvitsemme lisää ammattilaisia mahtavaan työyhteisöömme. Isännöintikolmio toimii Kymenlaakson alueella ja meitä on parikymmentä ammattilaista tuottamassa laadukkaita palveluita taloyhtiöille.

Oletko sinä kymmenes isännöitsijä isännöintikolmiossa?

Ammattilaisena pääset porukkaan mukaan lähettämällä sähköpostia toimitusjohtajallemme, risto.poysa@ikolmio.fi .

Risto paneutuu viestiisi pikaisesti ja olemme valmiit myös nopeisiin päätöksiin. Arvostamme alan tutkintoja, sujuvaa asiakaspalvelua sekä reipasta otetta työtehtäviin. Kokemus isännöintitehtävistä tai rakennusalalta katsotaan merkittäväksi eduksi.

Työpisteesi on Kouvolan toimistollamme yhteistyössä muun henkilökunnan kanssa, tehtävät edellyttävät oman auton käyttöä ja tietotekniikan tavanomaista hallintaa.

Meillä on joustavat työajat ja palkkauksessa huomioidaan työmääräsi ja siihen voit itsekin vaikuttaa.

Käyntiosoite

Asentajankatu 3
45130 Kouvola
Puh. 020 730 3320