Isännöintikolmio

Täyden palvelun isännöintitoimisto Kouvolassa

Etusivu » Yritys

IsännöintiKolmio

Kouvolan Isännöintikolmio Oy on perustettu Kouvolassa vuonna 2009 ja keväällä 2020 laajeni yrityskaupan myötä Kotkan ja Haminan seudulle ostamalla vuonna 1968 perustetun Isännöinti Hillo Oy:n. Vuoden 2022 alusta Isännöintikolmio laajeni Päijät-Hämeen puolelle Iittiin.

Yksityisenä isännöintitoimistona voimme palvella asiakkaitamme ripeästi ja joustavasti. Meidät tavoittaa helposti puhelimitse, sähköpostilla tai tulemalla paikan päälle. Taloyhtiöidemme käytössä on myös sähköinen Huoneistotieto.fi -palvelu.

Pitkään alalla toimineena meillä on laaja kokemus isännöinnistä ja tahdomme kehittää toimintaamme jatkuvasti, jotta asiakkaillamme olisi käytössä uusimmat tiedot taloyhtiömaailmasta. Koulutamme henkilökuntaamme aktiivisesti tarjotaksemme laadukasta asiakaspalvelua.

Isännöintikolmiosta ja tytäryhtiö Isännöinti Hillosta saatte tutkitusti laadukasta asiakaspalvelusta, josta osoituksena Suomen Yritysvaliot Oy:n myöntämät sertifikaatit vuosina 2020 ja 2021*).

*)Todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat -sertifikaatti myönnetään vain yrityksille, jotka ovat saaneet eniten arvostusta oman toimialansa asiakkailta paikkakunnallaan. Yritykset eivät voi vaikuttaa kysymysten asetteluun tai lopputuloksiin. Siksi sertifikaatti kertoo todistetusti tyytyväisimmistä asiakkaista.

Rekryt

Isännöintikolmio on yksityinen isännöintitoimisto, jonka toimipisteet sijaitsevat Kouvolassa ja Haminassa.

Tällä hetkellä ei avoimia työtehtäviä.

Avoimen hakemuksen saa jättää toimitusjohtaja Risto Pöysälle, risto.poysa@ikolmio.fi

Rekryt

Ilmoitamme tässä osiossa jos meillä on paikka avoinna.

Isännöitsijäksi Haminaan?

Isännöintikolmio on yksityinen isännöintitoimisto, jonka toimipisteet sijaitsevat Kouvolassa ja Haminassa. Haminassa Isännöintikolmio toimii Isännöinti Hillo Oy -nimellä. Meillä on töissä parikymmentä alan ammattilaista ja olemme tunnettuja hyvästä asiakaspalvelusta ja mukavasta työyhteisöstä.

Haemme nyt ISÄNNÖITSIJÄÄ Haminan toimistoomme. Arvostamme isännöintialan koulutusta ja työkokemusta taloyhtiöiden isännöinnistä sekä reipasta asiakaspalveluotetta.

Pitkään alalla toimineena meillä on laaja kokemus isännöinnistä, nykyaikainen toimintaympäristö ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti, jotta asiakkaillamme olisi käytössä uusimmat tiedot taloyhtiömaailmasta.

Koulutamme henkilökuntaamme aktiivisesti tarjotaksemme laadukasta asiakaspalvelua.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi toimitusjohtaja Risto Pöysälle sähköpostilla risto.poysa@ikolmio.fi

Käsittelemme hakemukset välittömästi ja palkkaamme sopivan henkilön hänen löydyttyä.

Tässä on erinomainen tilaisuus sopivalle henkilölle menestyä isännöitsijänä. Tartu siihen.

Käyntiosoite

Asentajankatu 3
45130 Kouvola
Puh. 020 730 3320