Isännöintikolmio

Täyden palvelun isännöintitoimisto Kouvolassa

Etusivu » Asiakkaillemme » Vesimittarilukema

Asiakkaillemme

Yleiset ohjeet

Ovien avaus

Ovien avaamisesta on oikeus periä maksu. Maksun suorittaa avauksen pyytäjä. Ovi avataan vain talonkirjaan merkitylle henkilölle tai hänen valtuuttamalleen. Yleisavain on huoltoliikkeellä.

Jätteiden lajittelu

Taloyhtiössä on seka- ja biojäteastiat sekä kartonki-, paperi-, lasi- ja metallinkeräysastia. Taloyhtiön jätekatokseen ei saa laittaa mitään sinne kuulumatonta jätettä tai tavaraa (esim. huonekalut, renkaat, remonttijäte). Muovin kierrätys tulee pakolliseksi 1.7.2020.

WC tukkeumat ja vuotavat vesikalusteet

WC-istuimeen ei saa laittaa muuta kuin sinne luonnollisesti kuuluvaa, ruokajätteet kuuluvat biojäteastiaan.

Vuotavista vesihanoista ja WC-istuimista on heti ilmoitettava huoltomiehelle.

Järjestyssäännöt

Kiinteistössä noudatetaan 1.10.2003 voimaan tullutta järjestyslakia. Muihin taloyhtiössä noudatettaviin sääntöihin voit tutustua taloyhtiösi ilmoitustaululla.

Lomakkeet

Tältä sivulta löydät lomakkeet yleisimpien asioiden hoitoon kätevästi verkossa. Sivujen kautta voit tehdä muuttoilmoituksen, hakea muutostyölupaa tulevaan huoneistoremonttiin, jättää vikailmoituksen jne.

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön sähköisellä lomakkeella. Yhteydenottopyyntöihin pyritään vastaamaan noin 1-2 arkipäivän sisällä.

Kiireellisissä vikailmoituksissa, jossa on syytä olettaa että tilanne pahenee ajan myötä, tulee viipymättä ottaa suoraan yhteyttä huoltoyhtiöön. Huoltoyhtiön päivystysnumero löytyy ilmoitustaululta sekä taloyhtiön sivulta. Mikäli vika ei vaadi välitöntä korjausta, vikailmoitus voidaan tehdä vikailmoitus-lomakkeen kautta.

Kannattaa tutustua myös vastuunjakotaulukkoon, josta selviää kenelle korjauksesta johtuvat kustannukset kuuluvat.

Myös sähköpostiin lukemat@ikolmio.fi voi jättää lukemailmoitukset. Laita viestiin kaikki tiedot (kuka, mistä, minkä).

Käyntiosoite

Asentajankatu 3
45130 Kouvola
Puh. 020 730 3320